Waar ik anderen mee help

aanbod

Ik doe waar ik goed in ben, jij doet waar jij goed in bent

Ondernemen met meer gemak is ook voor jóu!

In mijn werk ondersteun ik ondernemers met het in korten van hun to-do-lijst zodat zij tijd hebben voor hun hogere prioriteiten. 

Veel ondernemers hebben een uitdaging aan de vele taken die gedaan moeten worden. Of dit nu het checken van de mail, het bedenken van content voor sociale media of nieuwsbrieven zijn. Of hele andere zaken. 

Ik kan helpen met het aanleggen van een simpele – maar duidelijke – mappenstructuur. Het inregelen van je autoresponder en verzorgen van automatische emails. 

Staat dat wat je in gedachten had hier niet tussen? 

Neem dan even contact met mij op. 

Pakketten

JJ's Support helpt bij meer plezier en gemak bij ondernemen

Mijn dienst bied ik aan in verschillende vormen, hier beschrijf ik wat een pakket inhoud. 

Als je bij mij een pakket afneemt betekent dit dat je maandelijks een x aantal vaste uren afneemt. In veel gevallen verricht ik wekelijks werkzaamheden voor je. 

Traject

Met meer plezier en gemak ondernemen

Ben jij klaar met het stressen en het moeilijke ondernemen? Wil jij dat dingen makkelijker gaan en meer plezier beleven?

Een traject heeft een vaste duur, waarbij je gebruik kunt maken van mijn expertise en advies. 

Contentplanner

Wil jij je content van tevoren plannen, tijd besparen en consistent zijn? Contentplanner JJ's Support

Zou jij ook zo graag willen dat je met regelmaat berichten kunt plaatsen op je sociale media zodat je volgers vertrouwen in je krijgen?

Met deze contentplanner heb jij een leidraad waarmee jij duidelijk hebt over welke onderwerpen je kunt schrijven die met je bedrijf te maken hebben.