Jildau Passie Coach

JILDAU. PASSIE COACH⠀

Bekt niet helemaal lekker…..

De bedrijfsnaam waar ik mee begonnen ben – JJ’s Support – bekt niet helemaal lekker. Ik vond het onpersoonlijk en wil het toch wat persoonlijker maken. Vandaar de naamswijziging. ⠀

Overweging⠀

Daarin heb ik een overweging gemaakt tussen gewoon mijn voornaam of voor en achternaam. Toch vond ik Jildau. – ja met een punt erachter – fijn klinken, en prettiger voelen als bedrijfsnaam dan ‘Jildau Sybesma’. Waarom geen flauw idee. Maar het is zo, dus ik volg hierin mijn gevoel. ⠀
De url van mijn website blijft voorlopig nog even hetzelfde. Het voelt heel fijn om toch een identiteit te gaan aannemen op Instagram die goed voelt en beter bij mij past. ⠀

Wie is Jildau?

Een echt ‘frysk famke’ van 34 jaar, gelukkig getrouwd, moeder van 3 kinderen. En Passie coach voor ondernemende moeders, die van moe zijn en chaos in hun hoofd, gaan naar energiek en gefocust.⠀

Waarom? Ik heb zelf de struggle doorgemaakt. Ik was niet meer gelukkig op mijn werk, had weinig energie of levenslust om ’s morgens mijn bed uit te komen. Natuurlijk ging ik wel gewoon door. Maar na bijna 10 jaar was de sleur erin geslopen én kreeg ik niet de juiste energie uit mijn werk of uit mijn eten.⠀
Toen ik anders ging eten werd mij – letterlijk – helder wat ik echt wilde, waar ik stappen in wilde maken. Ik ben in goed overleg gestopt met werken en mijn eigen onderneming begonnen….. ⠀

Wat ik doe

Ik help ondernemende moeders die fundatie te leggen die eerder bij mij miste. Waardoor ik aan mijzelf en mijn behoeften voorbij ging. Mezelf wegcijferde, wat aanmodderde in mijn leven, geen tijd maakte voor mezelf, altijd ‘druk’ was en van hot naar her vloog. En het mode-woord ‘druk’ gebruikte omdat iedereen dat deed, en wel een beetje populair overkwam. 🤔😆 Vervolgens jezelf ook nog druk maken. Heel slim. 😂

Meer weten? Lees mijn ‘over mij’ pagina.

Download nu het stappenplan: breng focus en energie in je werkdag

Dit zeggen ze over het stappenplan: