Jildau Sybesma


Even voorstellen, mijn naam is Johanna Jildau Sybesma.
De Letters JJ in mijn bedrijfsnaam staan voor mijn initialen.

Mijn achtergrond

Jaren heb ik in de zorg gewerkt als managementassistent. In deze functie heb ik Office Support geboden in de meest brede zin van het woord.

Doordat de organisatie waar ik werkte veel groei doormaakte, heb ik niet alleen ervaring in het dagelijks management, communicatie, time management en proactief werken maar ook ervaring in veranderingsprocessen, het werken aan groei en kwaliteit.


Mijn waarden

Het bepalen van mijn eigen koers, mijn eigen tijd en leven inrichten, balans, vrijheid en mezelf ontwikkelen zijn dingen die ik waardevol vind en die voor mij van groot belang zijn bij het voeren van mijn onderneming.


Mijn droom

Jaren en jaren heb ik gedroomd van het hebben van een eigen onderneming. Nu is het eindelijk zover! Ik heb de stap gezet. Ik vind het een groot avontuur en hoop dat dit voor iedere ondernemer zo is.

Ik wil graag andere mensen helpen bij het ondernemerschap, zodat zij hun dromen kunnen waarmaken en hun waarden kunnen integreren in hun onderneming.


Bovenal wil ik ze helpen zodat ze weer kunnen genieten van dat wat ze doen (hun vak!)!

Ik ontzorg ondernemers zodat
zij weer tijd hebben voor hun passie.

Leuk weetje

Om mijn bedrijf een goede start te kunnen geven en ondernemers goed bij te kunnen staan heb ik de opleiding 'Binnen tien weken een lopend VP bedrijf' gedaan bij de Academie voor Virtueel Professional.

Meer weten over de Academie voor Virtueel Professionals? Klik hier...
Meer over mij.....

Naast mijn eigen bedrijf, ben ik getrouwd en moeder van drie kinderen. Dochter Fardau van 10, zoon Jurre van 4 en Feline van bijna 2.

Lief en leed deel ik al zes geweldige jaren met mijn man Willem.


Tijd hebben voor iets anders dan je bedrijf? Een middag vrij?
Lekker winkelen met een vriend(in)?


Besteed alle taken binnen jouw bedrijf
op gebied van office support aan
mij uit en doe alleen nog
de dingen die JIJ LEUK vindt!