Blog

Hieronder lees je mijn blogs over mijn belevingen als ondernemer.
Eerder heb ik geschreven voor de Academie van Virtueel Professionals. Ik deed daar de opleiding 'Binnen tien weken een Virtueel Professioneel Bedrijf'. Gedurende die periode heb ik een gastblog geschreven over al mijn belevenissen als startend ondernemer.
De link naar de academie vindt u hier: Blog Jildau Sybesma

Veel leesplezier!Terugblik en toekomst

In dit blog kijk ik terug op afgelopen jaar, wat ik allemaal heb geleerd. Daarnaast kijk ik naar de dingen die ik in het verschiet heb. :)

Lees meer

Balans zoek? Een paar tips voor een betere december in 2020

Heb jij hectische dagen zo vlak voor kerst? Wil je het volgend jaar anders aanpakken? Lees dit blog, ik geef hier een aantal tips om 2020 alvast goed in te zetten.

Lees meer

11 voordelen van virtuele ondersteuning

Wel eens gedacht aan samenwerken met een virtuele ondersteuner? Of misschien heb je nog nooit van deze beroepsgroep gehoord. In dit blog lees over wat een virtuele ondersteuner is, hoe deze genoemd wordt, wat de voordelen zijn en nog veel meer.....

Lees meer

Volle kracht vooruit

Vooruit komen met mijn bedrijf en met mezelf, het is een hele worsteling, een grote ontwikkeling die ik nu doormaak. Heftig, ik merk dat ik bepaalde gedachten heb over het ondernemersschap en ondernemers en in hokjes denk. Mijn gedachten kloppen vaak niet heb ik wel door...

Lees meer

6 tips om snel tijd te besparen

Heb je ook wel eens het gevoel dat je ontzettend chaotisch bezig bent en weer toe bent aan overzicht?

Lees meer

Doorzetten

Iedereen heeft ze wel, die momenten dat je eigenlijk het liefst het bijltje erbij neer gooit. Doe je dat dan ook? Of zet je door?

Lees meer

Presenteren

In een eerdere blog had ik al verteld dat ik zou gaan presenteren bij de Open Coffee Haren op 20 juni, nou rete-spannend natuurlijk! In dit blog lees je hoe het presenteren mij is afgegaan... (ik ben niet afgegaan ;))

Lees meer

Dip

Heb je dat wel eens een dipje? Nee, niet een dipsaus. Die zijn lekker, maar ik bedoel een echte dip. Dat je niet zo fit bent? Een wat neerslachtige bui hebt? Het lastig vindt om te relativeren? Heb je dat wel eens? Nou ik dus wel.

Lees meer

Kansen creëren voor jezelf

Kansen pakken en creëren voor mezelf is belangrijk voor het voortbestaan en succes van mijn onderneming. Hoe ga ik dit doen? Welke deur biedt de beste kans?

Lees meer

Met passie ondernemen

Ik wil ondernemen met passie. Leuke mensen ontmoeten, ondernemen op mijn voorwaarden, samenwerken met andere mensen in het veld, of ze nu in hetzelfde beroep zitten of niet. Daarnaast een goede boterham verdienen en meer dan voldoende tijd hebben voor mijn gezin. Hoe ik dat ga realiseren? Dat is natuurlijk de grote vraag!

Lees meer

Passie voor je werk of je bedrijf

Ik denk dat de meeste ondernemers met hun onderneming zijn begonnen vanuit de wens om hun droom te verwezenlijken. Om dagelijks werk te doen wat ze leuk vinden. Maar zijn ze daar jaren na de start van hun bedrijf ook nog mee bezig? Of laten ze zich leiden door iets anders?

Lees meer

Mijn aanbod & aan de slag!

Momenteel ben ik veel aan het nadenken over wat ik mijn klant kan bieden en waarin mij onderscheid van andere Virtual Support Professionals. Daarom is het belangrijk om mijn aanbod te specificeren.

Lees meer

Knallen

Knallen op gebied van off- en online netwerken, lezen, leren en inspiratie opdoen.

Lees meer

Balans

Hoe zorg ik voor balans in mijn privé en werk én zorg ik er tegelijkertijd voor dat ik zichtbaar word op de markt?

Lees meer

Ups and downs

Iedereen heeft wel eens ups en downs, hoe ga je daar mee om? Hoe zorg je dat je je motivatie weer terug krijgt?

Lees meer

Certificering en start bedrijf

Afgelopen maandag heb ik de opleiding 'Binnen tien weken een lopend VP bedrijf' afgerond. Dit heb ik gedaan door een online presentatie aan de opleider, Petra Fehring en mijn collega-deelnemers.

Ik vond het super spannend om dit te doen, maar ben wel erg blij dat ik de opleiding nu heb afgerond.
Voor mij staat de afronding van de opleiding namelijk in teken van de start van mijn bedrijf.

Afgelopen 1 april ben ik gestart met mijn eigen bedrijf......

Lees meer


Tijd hebben voor iets anders dan je bedrijf? Een middag vrij?
Lekker winkelen met een vriend(in)?


Besteed alle taken binnen jouw bedrijf
op gebied van office support aan
mij uit en doe alleen nog
de dingen die JIJ LEUK vindt!