Mijn missie:

Ondernemende moeders en vrouwen helpen zodat zij hun onderneming vol energie en vertrouwen gaan runnen.

Jildau Sybesma

Hi!

Ik ben Jildau Sybesma, als coach is het mijn missie om ondernemers te helpen weer in flow en vrijheid te ondernemen en terug te stappen in hun eigen kracht.

Geboren in 1986 en opgegroeid in het Friese Drachten. Ik kom uit een nuchter gezin, waarin geen ondernemers voorkomen.
Na tien jaar te hebben gewerkt bij een zorginstelling, besloot ik ontslag te nemen omdat ik daar niet meer gelukkig was. Ik besloot te kiezen voor dat waar mijn hart lag, hoe moeilijk dat op dat moment ook was, ik koos voor mezelf, voor mijn geluk en vrijheid.

Een eigen onderneming beginnen was iets waar ik altijd al van had gedroomd. Deze droom werd werkelijkheid in 2019 toen ik startte met mijn eigen bedrijf als Virtueel Assistent. In 2020 besloot ik om ambitieuze onderneemster te gaan coachen, omdat ik zelf merkte hoe een grote invloed energie op je dagelijkse vrijheid en flow heeft. 

Mijn interesse in energie en menselijk gedrag bleek een perfecte combinatie te zijn voor een coachingsbedrijf waarmee ik ondernemers kan helpen zodat zij vanuit vertrouwen en positieve energie, moeiteloos kunnen ondernemen op hun eigen voorwaarden. Dankzij deze kennis weet ik precies hoe je je energie managet & omzet in kracht.

Ik help mijn klanten bij het leggen van een basis voor de juiste energie en hoe je met de juiste mindset echt in je POWER komt. Zodat ze op die manier in vrijheid en flow kunnen ondernemen.

Wat ik voor mezelf doe

Ik werk alleen op het moment dat mijn kinderen op school of bij de opvang zijn en een paar keer in de week een avond. Soms werk ik wel een extra avond of dag, maar alleen als ik daar zin in heb en mijn gezin er niet onder lijdt.
Doordat anders werk, denk én doe, ben ik véél relaxter. Eerder was ik bezig met ‘alle ballen in de lucht houden’, ik heb geleerd dat dat helemaal niet nodig is.

Ik zorg dat mijn energie goed is en ik hou focus op dat wat ik belangrijk vind.

Ik neem geen genoegen met mijn eigen excuses, vertrouw op mijn gevoel en maak mijn eigen keuzes, als iets niet langer goed voelt stop ik er mee.

Zo, dit was het serieuze stuk, nu even tijd voor wat lichtere kost 😉.

Wat je moet weten over mij

 • Ik vind het werken met mensen geweldig, krijg veel energie van het verder helpen van mensen met hun problemen.
 • Ik geloof erin dat het voor iedereen die maar wil, het is weggelegd om dat te doen waar hij/zij gelukkig van wordt. Dat je eigen dromen waar maken, je eigen realiteit kan worden. Met positief denken kom je een heel end!
 • Ik ben oplossingsgericht, voor elk probleem is een oplossing! (ik weet dat de pessimisten onder ons voor elke oplossing wel een probleem hebben, ik dus niet 😉).Denken in mogelijkheden is één van mijn sterktes, ik kom graag met nieuwe ideeën.
 • Ik geloof in het menselijke intuïtie en dat je hier heel ver mee kunt komen. De ratio heeft het lang niet altijd goed, dus gebruik ik mijn intuïtie echt als een raadgever.

Als je me zou kennen zou je weten dat ik:

 • ‘een kat uit de boom kijker’- ben.
 • van gekke en grove humor hou
 • helemaal ontspan en geniet van een paar dagen sauna samen met mijn man (massage, lekker eten en genieten).
 • buiten de bebouwde kom wil wonen om samen met mijn gezin van de natuur, de grote tuin en dieren te kunnen genieten.
 • heel graag op vakantie wil naar Zweden en zelfs de droom heb om daar een tweede huis te kopen of erheen te emigreren.
 • films en series uit het fantasie genre helemaal geweldig vind. Denk aan: Game of Thrones, The Hunger Games, Harry Potter.
 • mezelf helemaal kan verliezen in een leuk boek.
 • een periode heb gehad dat ik helemaal verslaafd was aan Netflix en dat dit nu op een laag pitje staat… 😉
 • een gevoel heb voor drama en dus hou ik van dramatische en romantische films.
 • erg fanatiek kan zijn met spelletjes als de Kolonisten van Catan. Ik speel altijd om te winnen én ik ben dol op spelletjes.

Je leven is voor een groot deel een gevolg van je eigen keuzes. Als je iets wil bereiken moet je er zelf voor kiezen dat te gaan bereiken. Het is nooit te laat om van gedachten te veranderen.

Ik besloot te kiezen voor dat waar mijn hart lag, hoe moeilijk dat op dat moment ook was, ik koos voor mezelf, voor mijn geluk en vrijheid.

Meer over mij…..

Naast mijn eigen bedrijf, ben ik getrouwd met Willem en moeder van drie kinderen. Dochter Fardau van 11, zoon Jurre van 5 en Feline van bijna 3.

Lief en leed deel ik al zes geweldige jaren met mijn man Willem.

 

Mijn visie op het leven en je koers

Je leven is voor een groot deel een gevolg van je eigen keuzes. Als je iets wil bereiken moet je er zelf voor kiezen dat te gaan bereiken. Het is nooit te laat om van gedachten te veranderen.

20200316_205941

En vertel eens...

Wie ben jij? Wat doe je? Waar droom jij van als ondernemer? Welke obstakels staan je droom nog in de weg? Wat houdt je tegen?

Is er iets waarin je vast loopt en waarvan je het idee hebt dat ik je daarmee kan helpen, vul het formulier hieronder dan in.

Laat mij weten welke obstakels je uitdagen, dan kunnen we samen kijken of we een match zijn. Als het goed voelt kunnen we kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Het is mijn doel om anderen te helpen. Dat kan zijn door een samenwerking, maar ook door je advies te geven of te verwijzen naar een ander die je misschien beter zou kunnen helpen dan ik. 

Vul onderstaande formulier in om mij te laten weten wat jouw uitdagingen zijn. 

Op maandag t/m vrijdag laat ik binnen 24 uur wat van mij horen.