Reviews

Wat klanten zeggen over mij
3

Jildau helpt mij om prioriteiten te stellen in mijn hoofd en bedrijf.
Wat is nou echt belangrijk en hoe kan het anders? Waar word ik nou écht blij van? En op welke manier kan ik mijn (bedrijfs)leven zo comfortabel en efficiënt mogelijk inrichten?
Ik zie de beren, Jildau de oplossing. Haar Friese relativeringsvermogen en oplossingsgerichtheid zet me in een ander denkpatroon.
Even die mindset aanpassen en we kunnen weer verder. Heel prettig! Die paar simpele inzichten in de app, haalden me gelijk uit die bleh-stemming.

Sanna Kok
Lisan van de visser

Jildau is gezellig om mee te praten en geeft stof om over na te denken. Ze heeft overal een oplossing voor, vraagt goed door en zorgt voor een ander denkpatroon. Met haar Friese nuchterheid haalt ze zo de problemen onderuit en stelt ze bepaalde vragen om je aan het nadenken te zetten. In een gesprek met Jildau kom je echt tot de kern van het probleem dat je wilt aanpakken en geeft ze je de oplossing. ​

Lisan van de Visser
Enrico de Krijger Psytraining

Enrico de Krijger - Verpleegkundig Specialist

Door teveel druk op mijn agenda besloot ik assistentie bij Jildau in te kopen. Dit zorgde voor een stuk minder druk en meer overzicht. Ze komt perfect haar afspraken na en is heel punctueel. Wat mij het meest bevalt aan haar diensten is dat ik de zekerheid heb dat bepaalde dingen gebeuren. Ik zou anderen zeker aanraden om een samenwerking met Jildau aan te gaan. Blijf dat doen waar je goed in bent en besteed dat uit wat jou energie kost en laat dat doen door iemand die je vertrouwt.

Enrico de Krijger